Referenties

Inger en Rick:

We hebben een heerlijke kraamweek gehad. Yvonne is heel zorgzaam, zowel voor moeder en baby als voor de partner. We vonden het heel fijn dat Yvonne alles uitlegt en open staat voor onze eigen visie en daar ook in meedenkt. Na de kraamweek was het dan ook erg wennen zonder Yvonne, vooral om ’s ochtends niet als eerste met Yvonne te kunnen kletsen over de nacht. We hebben genoten en zouden Yvonne dan ook zeker aanbevelen.

*

Gabriëlla en Björn:

Wij hebben de kraamweek ervaren als een bijzondere en fijne tijd. We hebben Yvonne voor de bevalling al ontmoet en wisten hierdoor wie er tijdens een toch al hectische kraamtijd bij ons in huis zou zijn. De aanwezigheid en zorg van Yvonne tijdens en na de bevalling voelde al snel vertrouwd. Dit waren voor ons belangrijke redenen om te kiezen voor een zelfstandige kraamverzorgende. Met haar kennis, praktische tips en adviezen heeft zij ons de eerste stapjes van het ouderschap geleerd. De hulp bij de zorg voor onze dochter en voor mij, de borstvoeding, ons huis lekker schoon en de heerlijke ontbijtjes, lunches en fruitkunstwerken werden direct gemist na haar vertrek. Deze eerste week was heel bijzonder en zullen we niet snel vergeten!

*

Annebeth:

Het contact verliep heel goed. De kraamverzorgster Yvonne was heel leuk, vriendelijk en kundig. Zij heeft van onze kraamperiode echte een feestje gemaakt! De hele periode hebben wij dezelfde verzorgster gehad en dat was erg prettig. Hielp waar nodig was en gaf goede tips.  Wij raden Kraamzorg Hestia, wat we een hele mooie naam vinden en ook echt passend, aan bij onze vrienden. En mocht er ooit nog een kindje komen dan kiezen we zeker weer voor KRAAMZORG HESTIA! Helaas is de kraamtijd voorbij en komt het gewone leven weer om de hoek kijken. De kraamweek zullen we niet snel vergeten met de hulp en fijne gesprekken. Bedankt!

*

Annet:

De kraamweek is voorbij, wat hebben we een heerlijke tijd gehad! We hebben ontzettend genoten van Yvonne’s zorg, wat een verschil met de zorg die we kregen bij onze eerste. Nu was het vertrouwd, doordat we al voor de bevalling kennis hebben gemaakt. Dat was heel prettig omdat wij vrij snel na de thuisbevalling naar het ziekenhuis moesten en Yvonne dus achterlieten in ons huis. Ook heel fijn was het om je eigen te mogen zijn en gehoord te worden. Onze oudste heeft gehuild toen ze voor de laatste keer naar huis ging. Ik zou Yvonne zeker aanbevelen, het is gewoon heel fijn in de drukke tijd die de eerste week is. Dank je wel Yvonne!

*

Songül:

De eerste dagen met de nieuwe baby vind ik zeer belangrijk. Doordat Yvonne ons hierin zeer goed heeft begeleid, kan ik haar aan iedereen aanbevelen! Ze is zeer vriendelijk en ze gaf professionele zorg. Met haar ervaring, adviezen, tips en aandacht voor zowel de moeder als de baby, heb ik geweldige kraamzorg gehad!

Referentie toevoegen?

Wilt u een referentie over Kraamzorg Hestia insturen? Gebruik dan het onderstaande formulier en binnen enkele dagen wordt uw referentie toegevoegd op de website.

Naam *

Woonplaats

E-mailadres * (wordt niet online getoond)

Uw referentie:

velden met een * zijn verplicht