Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne Hes, ik woon in Blokker. Ik ben moeder van 4 kinderen tussen de 8 en 17 jaar. Vol enthousiasme werk ik sinds 2014 als kraamverzorgster in Hoorn, Blokker en Enhuizen. Natuurlijk ben ik hiervoor volledig gediplomeerd en gecertificeerd. Ik vind het iedere keer weer bijzonder om een kersvers gezin te mogen begeleiden tijdens en/ of vlak na de geboorte.

Ik werk samen met team Kraamzorg Noord-Holland. Baby’s laten zich niet plannen en door middel van deze samenwerking kan ik na aanname altijd zorg garanderen. Ik sta ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Om aan de eisen te voldoen die hieraan gesteld worden volg ik (bij)scholingen, o.a. op het gebied van EHBO, borstvoeding en partusassistentie.

Hestia
In de naam van mijn bedrijf zit mijn achternaam verwerkt, maar belangrijker is dat Hestia, een Griekse godin, huiselijkheid betekent. Dit past goed bij mijn doel, want ik wil graag dat u zich thuis voelt in uw eigen huis ondanks dat er een ‘vreemde’ kraamverzorgende rondloopt.

Yvonne Hes - Kraamzorg Hestia in Blokker